Retururi de produse

Puteti solicita returul produselor livrate, daca va aflati in una dintre situatiile de mai jos. Procedura de urmat, in orice caz, este urmatoarea:

1. Solicitare telefonica de retur la numarul 0371 184 265, in urma careia veti primi consultanta si instructiuni suplimentare, daca este cazul.

2. Returnare efectiva a produsului direct la sediul Gotech sau prin curierat rapid.

 

Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe site

Puteti solicita returul de produse pentru urmatoarele situatii

Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de Gotech.ro.

Produse ce v-au fost livrate gresit

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de Gotech.ro.

 

Produse cu defecte in perioada de garantie

Produsele care prezinta defecte in perioada de garantie vor fi returnate in Centrul de Office Gotech.ro.

NOTA: In toate cazurile de mai sus, cu exceptia celui referitor la defectele in perioada de garantie, produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.

Dreptul de retragere  în termen de 14 zile, potrivit O.U.G. nr.34/2014

Aveţi dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile, potrivit O.U.G. nr.34/2014.

Perioada de retragere expiră după 14 zile începând de la ziua la care intraţi dumneavoastră sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor.
Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poştă, fax sau e-mail. În acest scop, puteţi folosi modelul de retragere alăturat; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Consecinţele retragerii:

Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, cu excepţia costurilor de transport pentru retur care este suportat integral de către client., fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări. Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada că aţi trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.
Înmânaţi PRODUSELE direct nouă prin curierul rapid Urgent Cargus, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Aplicabilitate.

Dreptul de retragere se poate exercita doar daca produsul inapoiat este perfect nou (asa cum a fost vandut), in ambalajul original si cu toate accesoriile vandute, si nu in cazul in care prezinta urme de folosire ori a fost folosit contrar instructiunilor de folosire, fiind defect, ori lipsesc etichetele si accesoriile originale. In orice situatie, Vanzatorul va intocmi la primirea produsului un Proces-Vebal privind starea acestuia, pe deplin opozabil consumatorului. In cazul in care produsul nu mai poate fi revandut datorita starii in care se afla si nu ne afla intr-una din situatiile de lipsa de conformitate, cumparatorului i se poate returna produsul in starea in care se afla, cu conditia suportarii costurilor de returnare si a celorlaltor costuri ocazionate. Consumatorul are obligatia de a achita catre Vanzator toate costurile ocazionate cu sesizarea/solicitarea sa, cum ar fi costul constatarii si costul de transport retur al produsului. Plata integrala de catre Consumator, in avans, a tuturor acestor costuri reprezinta conditia necesara pentru ca Vanzatorul sa-i poata restitui acestuia produsul. In situatia in care Consumatorul refuza sa achite aceste costuri in termen de 5 zile lucratoare, acesta va suporta suplimentar si costurile de depozitare a produsului in cuantum de 1leu pentru fiecare zi de depozitare. Consumatorul este de acord ca in lipsa platii integrale, in avans, a tuturor costurilor mentionate, produsul va fi retinut drept garantie si va putea trece in proprietatea Vanzatorului fara alte formalitati, din momentul in care aceste costuri cumulate si neachitate vor depasi valoarea produsului.

 

 

Formular de retragere

Comerciant: SC LIMPEDEA GREEN SRL
Adresa: Aleea Toamnei nr 2 ap 14

Baia Mare, Maramures

Magazin: Magazin On-line Gotech
Website: www.gotech.ro
Adresa poştală: Str. Aleea Toamnei nr. 2 ap.14, Baia Mare, Maramures

Instrucțiuni speciale :

Vă rugăm să completați toate câmpurile cu litere MAJUSCULE.

Prezentul formular se va transmite completat către SC LIMPEDEA GREEN SRL doar dacă doriţi să vă retrageţi din contract sau să obțineți înlocuirea produsului cu unul de o altă mărime sau înlocuirea cu un alt model.

CĂTRE :

SC LIMPDEA GREEN SRL
Adresa: Aleea Toamnei nr 2 ap 14, Baia Mare, Maramures

Web site: http://www.gotech.ro

Tel: 0371184265

E-mail: office@gotech.ro, andreea@gotech.ro, lala@gotech.ro

Subsemnatul(a),

Numele clientului:
Adresa clientului:
Telefon:

Adresă e-mail: __________________________

Vă informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vânzarea produselor identificate după cum urmează:

Nr. comandă:
Cont bancar/Banca:

Codul produsului:
Prețul produsului:
Data livrării:

Acțiunea solicitată (opțiunea dorită va fi selectată prin bifare) :

  • Înlocuirea produsului cu unul similar, dar de o mărime diferita; noua mărime solicitată : …………..

  • Rambursarea sumelor plătite de către mine în temeiul comenzii mai sus menționate, conform Termenilor și Condițiilor magazinului on-line, ulterior rambursării către RMG Casual și primirii în stare perfectă de către aceasta a tuturor produselor aferente comenzii, în ambalajul original, nedeteriorat

  • Alta (a se indica)

Am luat la cunoştință şi sunt de acord că toate prevederile Termenilor și Condițiilor magazinului on-line sunt pe deplin aplicabile prezentei cereri.

Data: _____________, 201___

Semnătura clientului