Despre costume schi

with Niciun comentariu

Costum de schi din materiale respirabile

De ce ti-ar trebui un costum de schi din marteriale respirabile, cand cu mare usurinta ai putea spune ca te deschei la fermoar si te aerisesti pur si simplu…Sau te imbraci mai subtire…sau nu te agiti prea tare pe partie pentru ca oricum esti incepator…Intrebari retorice ne punem cu totii. Ca de altfel: de ce ne ducem la ski si nu sa zicem sanius…Sau la snowboarding…sau la un pokeras, sau la o bere, sau pur si simplu la privit pe altii cum se zbenguie in zapezi adanci…
Fiecare are explicatiile lui pentru sine si eventual familie.
Explicatia noastra e simpla: ai nevoie de un costum de schi din materiale respirabile pentru ca te simti in el ca un fulg, pui de gaina sub closca, ca pestele in apa, nimic nu te tine, nimic nu te uda, poti sa zburzi ca un mielusel in campie….Si nici macar nu realizezi ce ti se intampla…

Costume de schi vechi si noi

Incredibila senzatie de confort ce o ai daca ai stralucita inspiratie sa imbraci costume de schi Gotech pleaca chiar de la misiunea asumata de noi, cei care ne-am pus intreaga viata in acest concept. Si anume „va imbracam pe toti ca pe noi insine”. Veti spune oare de ce referinta noastra ar trebui sa fie etalon pentru clientii nostri? De ce parerea noastra ar trebui si de altii impartasita si mai ales acceptata?
Explicatiile pot fi multe….Am inceput skiul pe vremea talpilor de lemn si a canturilor ce sareau la fiecare piatra…Am suferit cand pe piata noastra socialista de atunci nu se gasea mai nimic…Poate din frustrarile ce le incercam cand mergeam la ski in costume de schi desperecheate, cu geaca cu care mergeam la scoala si mai tarziu in studentie, cu nadragii din material elastic cusuti in camera stramta de la caminul studentesc…Cred ca cei aproximativ un milion de consumatori Gotech din cele 14 tari pe unde au ajuns produsele noastre ar putea avea cate o poveste fiecare de ce a ales Gotech….

Fermoare impermeabile la salopete de schi

O sa va intrebati cu siguranta la ce-i trebuie unui costum de schi fermoare impermeabile. Adica prin care nu trece apa. Ca doar nu este vorba de un costum de scafandru si nu trebuie sa faci baie cu el. Ca daca ninge pe partia de schi oricum fulgii nu au efect, nu se lipesc, nu se topesc pe materialul jachetei. Care de fapt este water repelant, adica se comporta ca penele de gasca si apa nu se lipeste.. In plus si toate cusaturile sunt lipite cu benzi de nylon pe dos, astfel incat apa nu trece nici pe la cusaturi. Daca stai sub un dus cu un costum de ski Gotech nu o sa te uzi. ( Chiar puteti incerca asta acasa, numa ca va recomand sa nu dati drumul la apa calda ci doar rece, sa nu va opariti..;-))
Numai ca si voua ca si noua nu ne vine sa acceptam ca iarna in apropierea primaverii se cam duce, zapada se inmoaie, apar pete de iarba pe partie si mai ajunge si noroi pe nadragi…Si poate chiar si ploua jos la baza partiei pe cand sus ninge…Si urcam cu telescaunul prin ploaie si apoi prin ninsoare….Cum ne-ar sta cu buzunarele pline de apa? Cred ca noi producatorii am sughitza copios la ce ganduri ne-ati adresa. Si nu vrem sa riscam nimic.

Gotech inseamna diversitate la echipament de schi

Poate va intrebati, in mod evident dupa ce ati facut o achizitie a unui costum de schi Gotech, oare de ce o fi asa de bun? De ce toata lumea cumpara aceste costume de schi, de ce exista o asa de mare varietate…? Ne-am speriat si noi de succesul nostru si am decis sa largim la maxim gama de culori si desene la costume de ski pur si simplu pentru a evita imbracarea in uniforma a tuturor pe partiile de schi. Povestea noastra de succes pleaca de la lungile ore de teste a noilor modele realizate de noi si incercate pe pielea noastra cate un sezon intreg si de asemenea si pe pielea prietenilor, echipelor de schiori si alpinisti ce le incearca si in ierni de pe alte continente pe cand la noi e miezul verii…Si am invatat de-a lungul anilor sa punem la punct fiecare detaliu, fleculet, amanunt, fitza, astfel incat intregul costum de schi devine un rasfatz ce si-l permite oricine si din ce in ce mai multi….

Leave a Reply