Cum cumpar

with Niciun comentariu

Alege produsele

Folosind meniul din partea dreapta sus a site-ului, sau profitand de ofertele Gotech din partea stanga, navigati prin categoriile de produse. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor Dumneavoastra, apasati pe butonul „Adauga in cos” pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi. Daca acesta are marime / culoare disponibile, selectati-le pe acestea inainte de a apasa butonul „Adauga in cos”

Cosul de cumparaturi

Produsul va fi adaugat in cosul de cumparaturi. In partea dreapta sus, a doua icoana va arata cate produse aveti in cos. Dand click pe acea icoana, va aparea o lista cu produsele din cos, iar Dumneavoastra trebuie sa apasati pe „Plaseaza comanda”. Veti fi directionat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti
posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea produselor
pe care intentionati sa le comandati sau sa renuntati la unul sau toate
produsele selectate.

Date personale

Alegeti sa va inregistrati pe site pentru a face cumparaturile viitoare de pe site-ul www.gotech.ro mult mai rapid si usor, sau optati pentru varianta de plata ca vizitator neinregistrat. Completati-va datele personale in formularul din pagina. Nu uitati sa
adaugati si un numar de telefon.

Date livrare

Selectati adresa de livrare. Daca este diferita de cea completata la „Detalii de facturare”, atunci bifati „Livrezi la o alta adresa”.

Plata

Plata se face ramburs la livrarea coletului.

In cazul in care preferati plata prin virament bancar va rugam sa specificati acest lucru in momentul in care sunteti contactat telefonic pentru validarea comenzii.

Livrarea

Livrarea se face prin Urgent Cargus, www.urgent-curier.ro.

Livrarea este gratuita daca valoarea comenzii depaseste 250 lei. Daca valoarea comenzii este mai mica de 250 lei, costul de livrare este 22 lei.

Livrarile se fac intre 24-72 ore in zilele lucratoare

Nu se fac livrari sambata si duminica

Exista cazuri rare, independente de actiunile noastre, cand durata de expediere prin curier rapid poate depasi 24-48 de ore. In aceasta situatie va rugam sa luati de indata legatura cu agentia serviciului de curierat din localitatea in care urma sa se efectueze livrarea pentru a afla mai multe detalii.

Livrarile in localitatiile care nu sunt cuprinse in aria de acoperire Urgent Cargus se pot efectua contra unei sume suplimentare achitate la curier (functie de km suplimentari parcursi), va rugam verificati acest cost pe www.urgent-curier.ro

In cazul in care refuzati sa ridicati produsele comandate de dvs. gotech.ro isi rezerva dreptul de a refuza efectuarea altor livrari catre dvs.

Trimiterea comenzii

Pentru a comanda produsele alese, apasati butonul „Plaseaza Comanda”

Leave a Reply