Comenzile ferme si confirmate vor fi procesate intre 24-72 ore in zilele lucratoare.

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii. Produsele se afla in ambalajul original, sigilat si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

Nu se fac livrari sambata si duminica

Livrarile se fac prin Urgent Cargus www.urgent-curier.ro.

Exista cazuri rare, independente de actiunile noastre, cand durata de expediere prin curier rapid poate depasi 24-48 de ore. In aceasta situatie va rugam sa luati de indata legatura cu agentia serviciului de curierat din localitatea in care urma sa se efectueze livrarea pentru a afla mai multe detalii.

Livrarea este gratuita daca valoarea comenzii depaseste 250 lei. Daca valoarea comenzii este mai mica de 250 lei, costul de livrare este 22 lei.

Livrarile in localitatiile care nu sunt cuprinse in aria de acoperire Urgent Cargus se pot efectua contra unei sume suplimentare achitate la curier (functie de km suplimentari parcursi), va rugam verificati acest cost pe www.urgent-curier.ro

In cazul in care refuzati sa ridicati produsele comandate de dvs. gotech.ro isi rezerva dreptul de a refuza efectuarea altor livrari catre dvs.