Romana   English  
Coş de cumpărături

Nu aveţi niciun produs în coş.

Search
Contact us

Contactaţi-ne

Contact

Pentru informatii despre produsele Gotech, sunati-ne la 0371-184.265

In cazul in care sunteti interesat de distribuirea articolelor Gotech, va rugam contactati lala@gotech.ro sau la telefon 0743-099.968

Sediu principal

RO-430066, Baia Mare
Aleea. Toamnei nr. 2
T: +40-371-184.265
F: +40-262-221.241

Administrator vanzari en-detail

E: andreea@gotech.ro

Administrator vanzari en-gros

E: lala@gotech.ro

Pentru mai multe informatii despre produsele si firma Gotech, va rugam sa completati acest formular.

Va multumim pentru timpul acordat si va asiguram ca veti fi contactat in cel mai scurt timp.

* Câmpuri obligatorii
Stiati ca ?

1. Impermeabilitatea (waterproofness - engl) unei tesaturi se masuara in milimeri coloana de apa. Adica daca avem o impermeailitate de 2000 mm inseamna ca o coloana de apa de doi metri aplicata acesteia nu va face sa treaca apa prin material. Unelke tesaturi folosite de noi pentru produsele noastre pot avea chiar si 20.000 mm impermeabilitate. Insa dupa experienta nostra, o impermeabilitate ridicata nu este justificata. In general este sufucienta si 1000 mm,  chiar si mai putin pentru o utilizare normla a produselor.
 
2. Respirabilitatea (breathability - engl) se refera la capacitatea unei tesaturi de a permite trecerea apei in stare de vapori prin acesta. Aceasta calitate este foarte importanta pentru tesaturile folosite la imbracamintea pentru sporturi active cum este skiul, snowboardingul etc. Aceasta, combinata cu o buna impermeabilitate face diferenta dintre produse. La practicarea acestor sporturi costumele trebuie sa indeplineasca simultan trei conditii esentiale: o buna izolatie termica, sa nu ti se faca frig in momentele cand nu schiezi, pe telescaune, in telecabine, in asteptare etc, sa nu transpiri prea tare in timpul miscarii si in acelasi timp sa ofere o buna protectie la intemperii, vant, ploaie etc. Sunt situatii in care jos la baza partiilor temperatura este pozitiva si ploua iar in varful muntelui ninge viscolit.

 Respirabilitatea se obtine prin aplicarea la cald a unei membrane foarte fine pe dosul materialului, membrana care are pori microscopici. In functie de densitatea porilor pe centimetru patrat avem respirabilitati diferite incepand de la 2000 grame/metru patrat/24 ore, pana pe la 20.000. In mod evident o respirabilitate mai mare incumba o densitate mai mare de pori/cmp, implicit un pret mai ridicat al acestei tesaturi. In mod obisnuit pentru partiile din tara noastra care nu sunt mai lungi de 3 km si nu au o diferenta de nivel mai mare de 700 m, parametrii limitati geografic pentru ca muntii nostri nu sunt mai mari, o respirabilitate intre 5 si 10.000 este suficienta pentru ca indiferent de cat de in forta schiezi, partiile se termina repede. Pentru schiul in Alpi, o respirabilitate optima incepe de la 10.000 g/mp.apa/24 ore. Fizic respirabilitatea pleaca de la dimensiunea microscopica a porilor care confera o proprietate speciala tesaturii: apa in stare de vapori trece prin pori. In acelasi timp datorita dimensiunii lor nu permit apei lichide sa distruga tensiunea superficiala a materialului si sa treaca. Deci apa in faza gasoasa trece iar in faza lichida nu. Pentru a acoperi o plaja mai larga de stiluri de schiat in forta sau "la plimbare" am dotat jachetele si uneori chiar si pantalonii de schi cu fante de ventilatie prevazute cu fermoare, plasa de protectie si fente care protejeaza fermoarul. Daca te supraincalzesti pot deshide aceste fante pana te racoresti suficient....

De ce este mai bun Gotech ?

Toate produsele noastre sunt testate in faza de prototip de catre noi si colegii nostri. Fiind pe partiile de schi in Romania si din afara de foarte multi ani, proiectarea si constructia acestor costume a venit ca o continuare a placerii noastre de a schia. Prin urmare cine poate sti mai bine decat un schior experimentat ce cerinte ar trebui sa aiba un costm de schi? Suma tuturor detaliilor minuscule puse la punct de catre noi fac ca aceasta imbracaminte de schi sa aiba o caracteristica foarte greu de descris in cuvinte: Imbracabilitatea...( wearability). Mai pe larg, nu transpiri, nu te tine nimic nicaieri, nici la subtiori nici la gulere nici la mansete... potriveala perfecta este rezultatul unor ani lungi de teste si experienta in proiectarea acestora, astfel incat confortul este imediat sesizat de catre fericitul posesor al unui costum de schi Gotech.

Ultimele stiri

INCEPAND CU 3.03.17 PANA IN 30.04.17.

SUPER PROMOTIE LA ARTICOLELE DE SCHI

DE PANA LA 40%

Servicii Clienti

Sunati-ne la 0371-184.265

Despre Gotech

Gotech s-a nascut din dragostea pentru munte, pentru zapada, pentru inaltimi, pentru zbor....

Sign up for newsletters